Co je potřeba udělat pro podporu soběstačnosti českého zemědělství, jak pomoci tradičnímu českému zemědělství a co brzdí vyšší zastoupení českých plodin v gastro sektoru? Na tyto otázky se zaměří tiskový briefing u příležitosti vzniku Iniciativy ČESKÉ POLE, která si klade za cíl podporovat a rozvíjet tradiční produkty českého zemědělství a společnými silami usilovat o jejich místo v české kultuře a gastronomii.
Diskusi, na jejímž závěru bude podepsáno memorandum, můžete sledovat 21. září od 16:00.
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist