Co je potřeba udělat pro podporu soběstačnosti českého zemědělství, jak pomoci tradičnímu českému zemědělství a co brzdí vyšší zastoupení českých plodin v gastro sektoru? Na tyto otázky se zaměří tiskový briefing u příležitosti vzniku Iniciativy ČESKÉ POLE, která si klade za cíl podporovat a rozvíjet tradiční produkty českého zemědělství a společnými silami usilovat o jejich místo v české kultuře a gastronomii.

Diskusi, na jejímž závěru bude podepsáno memorandum, můžete sledovat 21. září od 16:00.

 | Předplatné HN+ je zcela bez reklam.
 | Předplatné HN+ je zcela bez reklam.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist