Svěřili jsme se do rukou potravinářského průmyslu, často se necháme napálit.
Gastronomie je jen obchod, snaží se nás nalákat na slova jako tradiční a babiččino.
Lidé často věří tomu, co je napsané, říká Michal Hugo Hromas, kuchař a publicista, který vaří převážně na otevřeném ohni.
Uvařím na ohni i svatbu pro 200 lidí, je pro mě důležitá atmosféra, ne fotka na Instagram, dodává.
Informace už máte
Teď je čas procvičit mozek
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.