Čekala jsem, že to bude drsnější prostředí, a jsem velmi překvapená, že je to pravý opak,“ popisuje kuchařka Kristína Nemčková práci v nejlepší restauraci světa Geraniu v Kodani, kde působí od začátku letošního roku. Na své předchozí štaci – v londýnské restauraci Story – prý zažila tvrdé zacházení. Je v profesionální kuchyni pevná ruka potřeba? A dělají se v ní rozdíly mezi muži a ženami?
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist