Čekala jsem, že to bude drsnější prostředí, a jsem velmi překvapená, že je to pravý opak,“ popisuje kuchařka Kristína Nemčková práci v nejlepší restauraci světa Geraniu v Kodani, kde působí od začátku letošního roku. Na své předchozí štaci – v londýnské restauraci Story – prý zažila tvrdé zacházení. Je v profesionální kuchyni pevná ruka potřeba? A dělají se v ní rozdíly mezi muži a ženami?
Dveře kuchyně dokořán. V michelinské restauraci Mirazur vás přivítají s otevřenou náručí
V restauraci Mirazur se budete cítit jako doma. Vůbec nezáleží na tom, že má tři michelinské hvězdy. Už při úvodním přivítání vás personál v čele s šéfkuchařem Maurem Colagrecoem vyzve k tomu, ať se vůbec neostýcháte. Chcete si na místním gramofonu...
23. 6. 2023 ▪ 2 min. čtení