„S McDonald’s spolupracuju, protože mě samotného zajímá, z čeho ty věci jsou. Dělám to ze zvědavosti, ale je to práce, za kterou dostanu zaplaceno,“ říká šéfkuchař Přemek Forejt. „Věřím, že za 35 korun se dá vyrobit kvalitní hamburger,“ dodává. Tváří fastfoodového řetězce se stal v únoru, spolupráce má trvat tři roky. Za úkol bude mít kontrolu kvality surovin, ze kterých se jídla připravují.
Nudíte se na poradě?
Vyřešte dnešní hlavolam HN
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.