Ve škole jsme byli od pondělí do soboty, od rána do večera, lidé si tam sáhli na dno sil. Když jsme krájeli zeleninu na milimetrové kostičky, přišel šéfkuchař a měřil je metrem, líčí Kristína Nemčková zážitky ze slavné Le Cordon Bleu v Londýně.
Do studia investovala peníze z prodeje kuchařky vydané po vítězství v soutěži MasterChef.
Jdu si za svým snem a vím, že mě to bude něco stát, říká.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení