Myslel jsem si, že když je něco na pultu, je to v pořádku, s hrůzou jsem ale zjistil, že to tak není, říká Petr Václavek, autor aplikace FoodGroot, která bude hodnotit kvalitu potravin.
Zákazník se dozví o jejím původu, složení i rizicích. Jednotná kvalita potravin je nesmysl.
Je haló, když se zjistí, že mražená pizza má méně mozzarelly než jiná, už se ale neřeší, že je to v celku odpad, dodává.
24. 2. 2020 ▪ 4 min. čtení
Informace už máte
Teď je čas procvičit mozek
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.