Co člověk neví, to neprozradí. Když navíc něco děláte zpaměti, může dojít k chybě, vysvětluje vedoucí výroby karlovarské Becherovky Bohuslav Pich.
Je jedním ze dvou lidí, kteří mají přístup k utajované receptuře, a míchá směs bylin pro výrobu likéru.
Becherovka nesvádí k přílišnému pití, zaslouží si úctu. Probouzel jsem se a usínal za cinkání lahví, říká muž, který v likérce pracuje přes 40 let.
Rozrušily vás zprávy a cítíte stres?
Rozptylte se logickou hádankou
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.