Česká cukrařina je spíš kyblíkárna, cukrárny stále používají polotovary, kdy jen mícháte z kyblíků. Dělat dorty a zákusky správně je přitom levnější, kyblík se vyrobí v Itálii nebo ve Španělsku, nemůže to být levnější, než když cukráři vyrábějí z původních surovin.
Lidé musí změnit svoje smýšlení o cukrárnách, produkty nemohou stát 20 korun, dorty jsou spojeny s příležitostí, nemělo by se na tom šetřit, říká Iveta Fabešová, cukrářka, majitelka několika cukráren a zakladatelka cukrářské akademie.
Nudíte se na poradě?
Vyřešte dnešní hlavolam HN
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.