Lidé často jedí méně, než by měli, sní kvantum energie, ale kvalita pokulhává, nedávají tělu to, co by mělo mít, upozorňuje dietoložka Karolína Hlavatá. Diety, které nás úplně zbavují masa, obilovin nebo mléčných výrobků, jsou špatně, veganství je nezdravé, tvrdí. Lidé podle ní ignorují řadu rizikových složek stravování. Sůl jim uniká, vůbec ji nepočítají jako něco, co by mělo stát za pozornost, slazené nápoje jsou zase nálož cukru, je to peklo, dodává.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.